08 do 10.03.2019. organiziramo odlazak na Duhovnu obnovu kod vlč. Zlatka Sudca

 

Organiziramo odlazak na Duhovnu obnovu kod vlč. Zlatka Sudca.

 

Duhovna obnova će se održati od 8-10.03. na otoku Krku.

Cijena aranžmana iznosi 1000 kuna, u cijenu je uključen prijevoz i smještaj.

Više informacija te prijavu možete dobiti na broj +387 63 484 185!

 

Izlet na Kravice

 

Putujte s nama

 

 

Kravice su vodopad koji se nalazi tri km nizvodno od Vitaljine, u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat. Visina slapa kreće se od 26 - 28 metara, s vodenim amfiteatrom ispod slapa promjera 120 metara. Preko sedronosna sloja od dna do vrha slapa izrasla je trava, mahovina, alge i lišajevi. Uz slap su nikle konopljika, smokve i topole. Nekada su uz slap bili aktivni mnogobrojni mlinovi i stupe za valjanje sukna.

Sedrena područja oko vodopada Kravice spadaju u geološke spomenike prirode Bosne i Hercegovine.

Pored Kravica na Trebižatu se nalazi i vodopad Koćuša.

 

O nama

Ultra-Modern Home

Dobrodošli

Coco tours Međugorje (osnovan 1989. g) je firma, koja se specijalizirala za sve vrste autobusnog prijevoza. Ukoliko imate potrebu za bilo kojom aktivnošću, uz koju je vezan autobusni prijevoz onda ste na pravom mjestu.

Coco tours Međugorje uz vlastiti vozni park nudi i organizaciju turističkih putovanja, učeničkih ekskurzija, jednodnevnih i višednevnih izleta, obavljanje transfera, kružnih putovanja , vanlinijski prijevoz putnika ,rent-a car i ostalih putničkih i agencijskih poslova za koje smo registrirani.

Izuzetno nam je drago, da ponosno možemo istaknuti da su nam glavne vodilje: sigurnost, udobnost, komfor te prihvaćanje najviših svijetskih standarda i normi. Bit će nam izuzetno drago ukoliko se pridružite velikom broju naših zadovoljnih klijenata.


-Vanlinijski prijevoz putnika

-Rent-a car

 

Zadovoljan klijent nam je najbolje reklama. Nadamo se da ćete im se i vi pridružiti.

Izleti na stari most u Mostaru

Putujte s nama

Organiziramo izlete na stari most u Mostaru.

Stari most je čuveni most preko rijeke Neretve u Mostaru. Sagrađen je između 1557 - 1566 godine, djelo turskoga graditelja Hajrudina. 9. novembra 1993. HVO je srušio Stari most. Nakon obnove 2004. most je uvršten na popis svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Poznat je kao glavni simbol Mostara i Hercegovine.

Certifikat

Izdvojeno od nagrada

 

Izdvojeno iz ponude

Izlet na Kravice

Izlet na stari most u Mostar

Izleti u Blagaj

Razni izleti

Top